Om bloggen

Jag har bloggat på ett flertal olika ställen i flera år (startade min första blogg 2001, så långt innan det blev populärt att blogga). Denna bloggen är en ny start, ett år efter min dotter föddes kände jag en förändring. Jag har aldrig varit speciellt bra på att faktiskt uppehålla mina bloggar, är en så kallad ”periodare”. Och när Busen kom blev det ännu mer sporadiskt uppdaterat på min förra blogg.

Men som sagt nu när hon fyllt ett år känner jag en förändring. Och jag känner ett behov av att skriva av mig, och kunna ha ett utbyte med andra föräldrar. För även om jag nu varit mamma ett år så känns det som om det är nu det riktigt tuffa arbetet börjar. Inte så att första året är någon dans på rosor, men för oss har det gått ganska smidigt. Busen har ätit bra (amning i 6 månader, sen liksom hon själv berättade att nu var det bra, jag var beredd att amma så länge hon ville) sen dess har hon mumsat och ätit i princip vad vi än satt framför henne. Sömnen har varit lite mer problematisk, men vi har tillsammans löst det och nu funkar det bra.

Nu kommer uppfostran. Även om jag hatar det ordet. Hur jag på bästa sätt kan påverka och framkalla det bästa i min lilla Bus. Och hur jag kan undvika alla fallgropar på vägen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s