Om mig

V, det är jag det, jag är 28 år gammal, kommer från Dalslands skogar ursprungligen men bor nu med min man Göteborg. Bobo heter min man, han är 30 år gammal och kör tåg ibland. Tillsammans har vi vår dotter Bellabus, även kallad Busen, hon är 1 år gammal finast i världen. Två pälsmonster ingår även i vår lilla familj. Katterna Fjant och Emo. Här tänkte jag skriva lite om vårt liv, mina tankar om mina ganska nya titlar mamma och fru.

Hade du sagt till mig för 4 år sedan att jag idag skulle vara gift och ha en ettårig (STORA tjejen nu, inte mammas lilla bebisbus längre!) dotter skulle jag nog antingen skrattat hejdlöst åt dig (sen gråtit i min ensamhet), eller gett dig en rak höger. Nej mitt liv såg verkligen inte ut att ta den vägen. Då var jag ensam, nyligen sparkad från mitt jobb för att jag ramlade ner i hålet som kallas depression igen, och ganska nerkörd i skorna vill jag lova.

Depression och social osäkerhet (fobi) är något som följt mig i drygt 10 år nu. Det försvinner tyvärr inte magiskt trots att man hittar kärleken. Det är en berg- och dalbana som jag försöker kliva av med hjälp av läkare, min man och min familj.

Annonser